"Doneert je bedrijf jaarlijks een som geld aan een goed doel? Sponsor je wel eens fuiven en etentjes van de lokale jeugdbeweging of voetbalclub? Ga voor meer impact met Megafan! Steun je favoriete vereniging met een webshop en geef extra waarde aan je sponsorgeld."

MegaSponor

Word nu Megasponsor van je geliefde club, vereniging, goede doel,…

Sponsoring waarmee je dubbel scoort

Een donatie doe je in de eerste plaats uit sympathie voor een club, vereniging of goed doel. Maar sponsoren kan ook handig zijn om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Bij Megafan bedachten we een krachtig concept waarbij jij als sponsor dubbel kan scoren: de sponsorshop. Megafan bouwt een webshop voor de vereniging die je wilt steunen. Op die manier kunnen zij hun verkoopacties kosteloos online houden én wordt je bedrijf eensklaps meer visibel. Zo komt het logo van je bedrijf prachtig in de spotlights te staan op een webshopbanner.

Neem een kijkje in onze

Een duurzaam sponsorproject

Als sponsor weet je graag wat er precies gebeurt met je donatie. Dat weten we bij Megafan maar al te goed! Dankzij de sponsorshop van Megafan, geef je de vereniging die je steunt een financiële boost. Geen “blanco cheque”, maar een sponsorproject dat hen meteen activeert én waar ze langdurig van profiteren. Hoe? Op iedere verkoop op de webshop betaalt de vereniging een kleine gebruikerskost. Als sponsor neem jij dan voor een X aantal bestellingen deze kost voor jouw rekening. Dit zijn onze fameuze sponsorcredits. Dat betekent dus meer winst op de verkoopactie! Bovendien kan de vereniging ongelimiteerd gebruikmaken van de webshop.

De sponsorformules van Megafan

Wil je graag een school, vereniging of club ondersteunen? Heb je interesse in digitaal sponsorship dat ook op de lange termijn rendeert? Dit zijn onze sponsorformules:

Megasponsor

Pro/start sponsorshop

€ 125,-

(excl. btw)

Goed voor :

Premium sponsorshop

€ 200,-

(excl. btw)

Goed voor : 

Mega sponsorshop

€ 400,-

(excl. btw)

Goed voor :

Op maat sponsorshop

€ xxx,-

 

Heb je iets bijzonder in gedachten voor je geliefde club, school of vereniging?

We kneden graag een sponsorformule op jouw maat.

Hoe sponsoren met een sponsorshop?

Sponsoren via Megafan is megasimpel!

Dit zijn de verschillende stappen:

 

 

Vraag hier je sponsorshop aan

 

 

Word Megasponsor

info@megafan.be

Professor Scharpélaan 215, 3130 Betekom

0468/021247

BE0700.198.359